My Blog

3 najbolje dijete za brze rezultate

Da li imate problema sa viškom kilograma? Pravo je vreme da prestanete da odlažete mršavljenje i da se pripremite za lepo vreme koje dolazi. Ako ne želite da vas bude sramota da se skinete u kupaći kostim, uhvatite se u koštac sa viškom kilograma i rešite se sala! Ako ste spremni i imate volje da krenete da mršavite, mi vam donosimo 3 najbolje dijete za brze rezultate od kojih nećete biti glasni i nervozni. Sve što treba znati o pravilnoj ishrani možete naći u ovom članku koji će vam pomoći da smršate lako i zdravo. Zato, krenimo sa dijetama koje garantuju brze rezultate a neće narušiti vaše zdravlje.

Salate

Ako ste spremni i imate volje da krenete da mršavite, mi vam donosimo 3 najbolje dijete za brze rezultate od kojih nećete biti glasni i nervozni.

UN dijeta

Sigurno ste čuli za ovu dijetu, jer je trenutno jedna od najpopularnijih na celom svetu. Ova dijeta ima svoja pravila koja morate da poštujete 90 dana. Tokom ovog perioda ćete izgubiti kilograme I izmenićete svoj metabolizam. Najbolje ko dove dijete jeste to što vam se kilogrami neće brzo vratiti. Un dijeta vam dozvoljava da jedete sve ali određenim danima. Ovako izgledaju etape UN dijete:

  • Proteinski dan
  • Skrobni dan
  • Ugljenohidratni dan
  • Voćni dan

Doručak je svakog dana isti – 2 voćke po izboru. Ali ono što treba da zapamtite jeste da se svakog 29-og dana drži vodeni dan kada samo pijete vodu.

Ova dijeta vam dozvoljava i slatkiše

Znamo da je svaka dijeta u kojoj se odričete slatkiša teška. Ali, kada ste na UN dijeti imate dan kada vam je dozvoljeno da pojedete parče torte ili nekoliko kugli omiljenog sladoleda. Nema odricanja samo “pravih” dana kada možete da konzumirate slatkiše. Ova dijeta nije toliko teška jer nema preteranog gladovanja.

Kolač

Kada ste na UN dijeti imate dan kada vam je dozvoljeno da pojedete parče torte

Koliko se mršavi i za koga je ova dijeta najbolja?

Sa razlogom je ova dijeta najpoznatija među ljudima širom sveta. Možete izgubiti čak 18-25kg za samo 90 dana. Ova dijeta je odličan izbor za ljude koji ne žele da se odriču namirnica I da gladuju.

Medicinska dijeta

Medicinska dijeta je prvobitno bila namenjena gojaznim ljudima sa srčanim problemima. Pravio je doctor I samim tim možete biti sigurni u kombinaciju namirnica koje treba da konzumirate tokom ove dijete. Doktor koji je ovu dijetu pravio je imao za cilj da njegovi pacijenti smršaju ali bez velike štete po organizam. Sa ovom dijetom se nećete osećati iscrpljeno I malaksalo. Šta je specifično za ovu dijetu? Ovo je jednostavna dijeta koja se ponavlja tri puta po 5 dana. I za ovo vreme je moguće smršati čak 15 kilograma! Ako želite da smršate više od prvog kruga, napravite pauzu od dve nedelje da ga pripremite za sledeći krug.

Da li je teška? Koliko se mršavi?

Medicinska dijeta nije teška ali je monotona. Ali, ako vam je važnije da brzo smršate I da vidite manji broj na vagi od raznovrsnih obroka, ovo je najbolja dijeta! Tokom držanja ove dijete gubite 2-5kg u roku od 5 dana. Ako želite da izgubite više ponavljajte cikluse ali sa pauzom od dve nedelje između svakog.

Sat

Dijeta 8 sati je odlična jer možete jesti sve u roku od 8 sati!

Dijeta 8 sati

Još jedna od najboljih dijeta je dijeta 8 sati. U ovoj dijeti možete da jedete šta I koliko god poželite! Ali sve to vam je dozvoljeno samo 8 sati tokom dana. Poenta je da se ovom ishranom unesu sve kalorije predviđene za dan u roku od 8 sati. Ostatak vremena telo treba da koristi za odmor. Kod većine ljudi ova dijeta je imala efekta jer se u roku od pet dana izgubi 2 kilograma. Ova dijeta je odlična za one koji rade tokom dana pa radno vreme koje je od na primer 8 do 16h mogu iskorstiti da jedu šta god žele. Ali, ako poželite da uradite detoksikaciju organizma od svih štetnih materija koje unosite tokom dana, posetite kucazdravljasrbija.com za sve savete koji vam trebaju za čišćenje organizma.

 

admin3 najbolje dijete za brze rezultate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *